top of page

Urban Synapse are ca principal obiect de activitate elaborarea de studii și documentații de urbanism și amenajarea teritoriului. Suntem deschiși la orice oportunitate de colaborare cu alte firme sau instituții publice care au nevoie de proiecte de specialitate.

Activitatea principală a firmei noastre este planificarea urbană, de la proiecte ample (planificare spațială, strategii), până la proiecte de mici dimensiuni (spații publice, grădini, piețe etc.), având la bază Legea nr. 350/2001 privind Amenajarea Teritoriului și Urbanismul, cu modificările și completările ulterioare.

 

De asemenea, avem experiență în design interior, peisagistică, studii de patrimoniu arhitectural și urbanistic.

Obiectivul firmei noastre e să crească nivelul de performanță și calitate în domeniul planificării urbane, ținând cont de faptul că dezvoltarea urbană din România se află într-un stadiu incipient de evoluție. Dorim ca proiectele realizate de noi să facă parte și să amelioreze procesul evolutiv al urbanismului din România.


Realizarea de proiecte unice, dar în același timp realistice reprezintă o provocare pentru noi, iar analizarea solicitărilor specifice fiecărui proiect generează un proces complex de planificare, care evoluează pe măsură ce se adaptează la cerințele clientului.

© All rights for content on this website are reserved to Urban Synapse SRL
bottom of page